dinsdag 8 juli 2014

Siamo qui! We zijn d'r!

Dag 32: Prima Porta - Rome (20km)

Na 32 dagen fietsen (met 2 rustdagen) en 2200km op de teller bolden we het massa's drukke St. Pietersplein van Rome op. Doel bereikt!

Deze nacht werden we wel nog eens op een onweer getrakteerd, waardoor onze tent deze morgen goed nat was. Gelukkig scheen de zon alweer volop deze morgen en kon alles drogen terwijl wij zaten te genieten van het verjaardagsontbijt met croissants en chocolademelk :-).

Na nog een uitgebreide babbel met de andere Nederlandse fietsers konden we dan eindelijk op pad voor het laatste korte stukje. Langs een mooi fietspad langs de Tiber fietsten we de 'eeuwige stad' binnen. Een mooi moment was toen de koepel van de basiliek voor het eerst zichtbaar werd. En dan volgde natuurlijk het moment suprême: het plein zelf, ons einddoel!

Nu gaan we even nagenieten (en de verjaardag van Jonathan vieren) en nog 3 dagen uitblazen in deze mooie stad. Bedankt aan iedereen die ons gevolgd heeft en af en toe een berichtje of een mailtje stuurde! Eens terug thuis voegen we nog wat meer foto's toe van de vele mooie plekjes die we zijn voorbijgefietst.

Saluti a tutti!

Katleen & Jonathan

3 opmerkingen:

  1. Jonathan en Katleen: een dikke proficiat - ge zijt krakken - ge ziet er stralend uit !
    Daarom: een kuise zoen voor de dame , een broederlijke accolade voor de heer !
    Weer een tocht om nooit te vergeten en zoals Phil Bosmans zei: "Vergeet de mooie dingen niet, want als je ze vergeet, keren ze nooit meer terug!"
    Dank voor de mooie foto's en de verslagjes !
    Doe de groeten aan mij tweede big-boss de Paus (de eerste is God-Him-Self).
    Tot later en geniet er nog samen van !
    Straffe gasten !

    Dees

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geweldige prestatie, om trots op te zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Proficiat. Mag ik U vragen om mij laten hoe U terug naar huis gereisd bent?

    BeantwoordenVerwijderen